Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför köpa det dyraste varje gång?

Svar till signaturen "Orolig ishockeyälskare": Jag vet inte i viken värld du lever i. Men tittar man på hur priserna ser ut i dag, jämfört med för 10, 15 eller 20 år sedan så finns det oändligt mycket större budgetutbud när det kommer till hockeyutrustning.

Insändare: Hockeyutrustningen är för dyr

Men vill man, som i ditt fall, köpa det absolut dyraste på marknaden så blir det såklart väldigt dyrt att köpa en full utrustning.

Jag själv har spelat hockey i många år, och jobbar i en sportbutik och summorna du pratar om kommer man upp i om man köper det dyraste.

Varför envisas med att köpa hockeyklubbor för 2 000 kronor när det finns varianter som kostar under 1 000 kronorr? Varför köpa skridskor för 5 000 kronor när det finns en annan modell som kostar 2 000 kronor?

Som du själv säger behöver delar av utrustningen bytas ut, så varför köpa det dyraste varje gång?

Nej, dina argument är helt ohållbara. Har jag inte råd att tanka bilen så ber jag inte macken att sänks priset på bensin.

Du får en hel utrustning för allt mellan 5 000 och 10 000 kronor och för en målvakt cirka 10 000-15 000 kronor. Billigare än så kan man köpa om man kikar runt lite. Det är fortfarande mycket pengar, men då kan man ju köpa begagnat.

Hockeyälskare med verklighetsuppfattning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare