Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Varför överges Lindbäck...?"

Annons

Hej Keb!
Varför har helt plötsligt backarna övergivit sin målvakt nu när Lindbäck står i stället för Markström tror du?

Visserligen har det sett ut så ibland i andra matcher när Markström stått också men han är ju något utöver det vanliga och klarar det.
Om Markström är något extra är Lindbäck en vanlig ok målvakt och då tycker jag man borde hjälpa honom än mer.

Tror du ledningen kommer överväga att slänga in Jocke Eriksson om förlusterna radas upp eller tror du de håller fast vid Lindbäck hur illa det än går?

Sedan tycker jag i alla fall att Bertilsson borde väljas före Carlsson och Svanberg som backar.  En svår sak att ge någon förklaring till, men jag tycker att Micke Bergström på sajten brynasPortalen.se alldeles nyss skrivit en jäkligt bra krönika, där han ger sin syn på saken.

Tycker därför att du kan gå in där och läsa det.
Jag kunde inte ha gjort det bättre - och det är verkligen tänkvärda ord som han där åstadkommer.
---
Nej, att ge 90-an och relativt oprövade Jocke Eriksson ansvaret på sina unga axlar vore hur opsykologiskt som helst, och det kommer inte att ske.
* Kan omöjligt tänka mej det. Därtill är i första hand målvaktstränare Pecka Alcén en allt för klok man, som jag känner honom.
---
På backfronten hade inte jag heller nåt emot att få se mer av Simon Bertilsson, men som jag så många gånger förut svarat; när det gäller direkta uttagningar och valet mellan spelare ska alla veta att det är tränarna, som dagligen umgås med killarna, som vet långt bättre vad som är bäst för laget - än vi utomstående som bara "tycker så och så..."

Mer läsning

Annons