Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför skylla stängningen på oss?

Annons

Butiken i Bomhus centrum stänger och felet är enligt ägaren att vi kunder svek efter att vi samlat underskrifter för en affär. MEN, från att ha haft en av de billigaste affärerna i Gävle fick vi en butik som trodde att vi var villiga att betala hur mycket som helst för de varor vi behövde.

En annan butik i samma kedja i Skåne fick nyligen stänga på samma grunder, för höga priser på varorna. I butikens närhet i Bomhus finns det övervägande äldre och barnfamiljer.

När ni öppnade skulle ni naturligtvis ha haft så låga priser ni bara kunnat för att locka tillbaka kundkretsen. När jag reagerade på att 600 gram Bregott var nästan åtta kronor dyrare än Kvantum fick jag ett snäsigt svar om att ”Ja, se konkurrera med Ica det kommer vi aldrig att klara av”.

Men till slut så ser man ju att det går ej att tro att vi betalar hur mycket som helst för de förnödenheter vi måste ha. Rätt pris hade kanske räddat butiken. Trevligt bemötande har nog också hjälp en hel del.

En av många som blev kvar hos Ica Kvantum

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare