Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Varför tog inte Brynäs Pavel Rosa...?"

Annons

Tjena Keb!
Läste just ett TT-telegram på gd.se att Rögle varit vaken och värvat tjecken Pavel Rosa...tänk att Brynäs och Sundlöv aldrig kan vara vakna och på alerten nån enda gång.

Den 31-årige tjecken hade säkert varit den sniper och målgörare som saknas i dagens Brynäslag.
Men aldrig får man vara glad som supporter.
Rögle gör allt för att undvika kvalspel, Brynäs inte ett smack - annat än att Sundlöv bara säger: " Vi har den trupp vi har och tänker hålla den intakt säsongen ut...."

Jaja, undrar vad man i Brynäs säger när allsvenskt spel är ett faktum i vår efter nytt kvalseriehelvete...?
Man måste våga för att lyckas, tyvärr inser man inte det i Brynäslägret. Beklagligt, säger jag som sann gammal brynäsanhängare.Ja, jag såg även det där på en sajt alldeles nyss, att Rögle och sportchef Roger Hansson slagit till, när de nu hittat den sniper som de väntat på att kunna värva. Och tror på.

Men kan dock undra varför han lämnar Omsk i den ryska KHL-ligan...? Nåt fel är det givetvis, detta sagt utan att veta nån orsak och Rosa kan mycket väl bli räddaren för ängelholmsklubben.
En spelare som även varit i Timrå säsongen 05/06 - men i dag var TIK tydligen inte intresserat av hans tjänst...
*
Att Rögle klarar av det, beror på att ett antal sponsorer har gått in och gjort det möjligt.

---
En sak till i sammanhanget: Brynäsledningen räknar tydligen kallt med att båda centrarna Lind och Sundström ska komma tillbaka till spel - och därför värvas heller inga nya spelare.

Mer läsning

Annons