Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världsstjärna till Gävle i höst

Han beskrivs som en levande explosion av pricksäkra kändisimitationer och galna ljudeffekter. Han är komikern som får publiken att ramla av stolarna i skrattkramper och Internet gjorde honom till ett världsnamn.

I dag har Pablo Francisco miljoner anhängare på nätet och en stor, växande livepublik – i synnerhet i Skandinavien. Och i höst gör han en stor turné i Sverige med start i Växjö 7 september. Den 9 oktober kommer han till Parken i Gävle. På hans senaste turné här (2007) gjorde Francisco 32 utsålda föreställningar på 30 dagar – en av de absolut mest framgångsrika standup-turnéerna i Skandinavien någonsin.

Med den nya turnén – ”The Who You Foolin’ European Tour 2009” – bjuder han på nytt material. Norge, Finland och Danmark avverkades redan under våren med utsålda och bejublade shower överallt. Med detta i bagaget landar nu turnén här i Sverige. Biljetterna släpps den 10 juni.