Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världsstjärna till Gävle i höst

Annons

Han beskrivs som en levande explosion av pricksäkra kändisimitationer och galna ljudeffekter. Han är komikern som får publiken att ramla av stolarna i skrattkramper och Internet gjorde honom till ett världsnamn.

I dag har Pablo Francisco miljoner anhängare på nätet och en stor, växande livepublik – i synnerhet i Skandinavien. Och i höst gör han en stor turné i Sverige med start i Växjö 7 september. Den 9 oktober kommer han till Parken i Gävle. På hans senaste turné här (2007) gjorde Francisco 32 utsålda föreställningar på 30 dagar – en av de absolut mest framgångsrika standup-turnéerna i Skandinavien någonsin.

Med den nya turnén – ”The Who You Foolin’ European Tour 2009” – bjuder han på nytt material. Norge, Finland och Danmark avverkades redan under våren med utsålda och bejublade shower överallt. Med detta i bagaget landar nu turnén här i Sverige. Biljetterna släpps den 10 juni.