Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vi fans blir blinda ibland..."

Annons

Hejsvejs Keb!
När man läsar alla inlägg här på sidan om vad Brynäs behöver, så tror jag att nästan alla spelare i Sverige, Tyskland, USA, Canada....o s v som är tillgängliga eller har varit, skulle behövas i Brynäs IF.

Men, så är det ju INTE.

Vi fans verkar ibland att hamna i panik eller att vi blir "blinda" när det gäller att värva "rätta spelare" till klubben.

Jag tycker själv att vi skulle försökt att värva en bra sniper.
Men det är helt klart att denna finns inte. Tyvär!!!

Klubben gjorde ett stort misstag när Brendl lämnade klubben. Där skulle kraft och stålar satts in.
OM han hade varit kvar hos oss...så hade vi sluppit att ta in t ex, nr 8...som var dyr för klubben...

Och varför spelar inte Mathias Månsson
i Brynäs? Han var en kille som gillade att spela för klubben.
Han ville spela i Brynäs ,men fick inte för sportchef och tränaren...så var det!

Det kommer att bli ett mycket intressant årsmöte vad det lider i sommar.Du är helt rätt ute, tycker jag, med att många supportrar allt för snabbt grips av panik och skriker om att än den ene och än den andre superstarten ska värvas.

Fullkomligt omöjligt som det är, och få tänker även på vad det egentligen kostar. Och att Brynäs är en fattig klubb. Du vet det, men långt ifrån alla.

Brendl kvar? Det gick bara inte, han ville förstås själv åka och tjäna massor av pengar därborta i Ryssland, som Brynäs omöjligt kunde erbjuda honom.

Och Månsson kvar? Nja, det gick inte heller, båda parter var överens om en upplösning och skiljsmässa, vilket var bäst också som skedde.
Nu har Mathias i en ny miljö, en ny klubb och en ny stad, kommit tillbaka på rätt nivå igen - och det tycker jag är förbaskat skojigt.

Mer läsning

Annons