Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi livesänder GIF-damernas viktiga hemmamatch på söndag – och derbyt mot Sandvikens IF

Sportens satsning på livesänd lokal fotboll fortsätter.
På söndag sänder vi Gefle IF:s viktiga match hemma mot Ljusdal i damernas division 1 norra Svealand – en liten aptitretare inför derbyt mellan GIF och Sandvikens IF i samma serie helgen efter.

Se matchen mellan Gefle IF och Ljusdal här

Det blev nyligen klart att Gefle Dagblad och Arbetarbladet fortsätter den stora satsningen med livesändningar från Gefle IF:s och Sandvikens IF:s matcher i herrarnas division 1 norra i höst. Här är hela listan över vilka matcher som sänds från den serien.

Men det är ju inte nog med det.

Under fredagskvällen, exempelvis, sänder vi det heta derbyt i division 4-fotbollen mellan Hille och Åbyggeby, en match som du kan se här.

Dessutom satsar vi hårt på damernas division 1 norra Svealand, där Gefle IF och Sandvikens IF krigar i varsin ände av tabellen.

Nu på söndag sänder vi Gefle IF:s hemmamöte med tabellfemman Ljusdal med start kl 12.55, en match som är hyperviktig för GIF:s del efter två raka nederlag som nu innebär att laget är under strecket i tabellen med två poäng upp till Hille på säker mark. Ljusdal har också två raka förluster, och bara tre poäng på sina fem senaste matcher, så det är två lag i behov av resultatmässig framgång som möts.

Som om inte detta var nog – om en vecka, söndag 10 augusti, är det dags för det andra damderbyt mellan GIF och SIF för säsongen när lagen drabbar samman på Jernvallen.

SIF, som både tappat och värvat spelare under uppehållet, leder serien efter att ha gått obesegrade genom vårsäsongen.

För att se matcherna behöver du vara Pluskund hos någon av Mittmedias tidningar, exempelvis Arbetarbladet eller Gefle Dagblad. Är du inte det än kan du bli det genom att följa den här länken.

Om du prenumererar på papperstidningen behöver du bara aktivera ditt digitala konto (självklart utan extra kostnad) för att se våra livesända matcher.