Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vikingaskolan är en bra skola

Som förälder i Bomhus vill jag lyfta Vikingaskolan och deras arbete med ordningsregler och med barn i behov av stöd. Önskar att alla skolor jobbade likadant och införde tydliga konsekvenser vid dåligt uppförande. På Vikingaskolan backar inte pedagogerna och de jobbar tillsammans för att skapa en trygg skola. De ställer krav på barnen och sig själva för att skapa en mycket bra skola.

Krav på att alla elever ska få en elevassistent på grund av koncentrationssvårigheter håller inte och skulle knäcka vilken budget som helst. Här måste föräldrarna ta ett större ansvar och ändra attityden på barnet tillsammans med skolans pedagoger.

Sluta skylla på skolan, titta på er själva i stället och fråga er vad ni kan göra för ert barn. Tydligen har ni inte lyckats med ert barn. Självrannsakan kan vara bra för er!

Johan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare