Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Viktigt få andrum bakåt..."

Annons

Tjena Keb!
Gårdagens match var oerhört skön att vinna, framför allt då Luleå innan var det enda laget vi ej tagit poäng mot hemma.

Sedan oerhört viktigt att få kontakt uppåt samt distans neråt. Blir det dessutom 3 pinnar i morgon kan vi vara ikapp Luleå och Frölunda utöver Skellefteå. Dock mest viktiga att få andrum neråt.

Vill samtidigt passa på att marknadsföra matchen mot Timrå borta den 22/1 då jag och en brynäskompis åker till E.On Arena med en stor supportertrumma i bagaget.
Vi är laddade till tänderna då vi ifjol i samma hall blev klart för kvalserien och ska nu ha revansch.

Vill passa på att uppmuntra alla närintilliggande brynäsare att ta sig till Timrå och hjälpa oss till seger. Vi är förberedda och ska stötta Brynäs med gigantiska trumljud!

Vad tror du om morgondagens match mot Skellefteå AIK?Just att titta bakåt är något som jag hela tiden gör och tycker att man bara måste göra - och inte stirra sig blind på att man tar in uppåt, vilket förstås är glädjande men det gäller att tänka på att med tre poängssystemet går det jäkligt fort...visserligen kan det ske åt båda håll men viktigaste av allt är att undvika nytt kvalseriespel!


Åk- och tempostarka Skellefteå är ett tämligen lika lag som Brynäs och jag tror att det blir ännu svårare att besegra västerbottningarna än vad det var med norrbottningarna.

Mer läsning

Annons