Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktor har en ny Brynäs-låt och jagar producent

/

Hallå där, var finns en musikproducent med ett hjärta som klappar för hockeylaget Brynäs Tigers? Det undrar Viktor Alner,19, och Fredrik Larsson, 20, som ligger bakom en nyskriven kampsång där de hyllar sitt kära favoritlag.

Annons

– ”Brynäs är vårt namn” är låtens titel och den har cirkulerat sedan en tid tillbaka på en demo, berättar Viktor. Men den tekniska kvaliteten behöver förbättras innan vi är redo att släppa den offentligt, så att säga. Därför är vi nu på jakt efter en producent som kan hjälpa oss med den saken.

Men sådana finns det ju gott om i Gävle, har ni inte försökt få tag på någon?

– Jodå, men ingen har nappat. Det fanns en som var villig att producera, men han skulle ha så hiskeligt mycket betalt att vi inte kunde acceptera det med vår lilla budget.

Det finns ju redan en lång rad hyllnings- och kamplåtar för Brynäs, finns det verkligen intresse för en till?

– Jo, vi har redan presenterat vår låt för både föreningen, supporterklubbarna Brooklyn Tigers, Brynäs Väst och Brynäs Stockholm och de är mycket intresserade och angelägna om att låten kommer ut, avslöjar Viktor.

– Min och Fredriks kampsång skiljer sig en hel del från de övriga, verserna går i ett lugnare tempo men refrängen som inleds med ”Brynäs är vårt namn/Våra hjärtan står för stolthet” är stark och bör locka till allsång, särskilt i samband med matcherna. För övrigt fick jag idén när jag lyssnade på AIK Hockeys låt, den är gjord med enorm känsla.

Vilken är förresten din egen favorit bland alla de övriga som gjorts genom åren?

– Den gamla ”Brynäs hej hej hej” (som skrevs av Sven-Erik Fahlander, red:s anm) står sig gott fortfarande bland alla de 17 låtar som jag har sparade på min dator, men vår nya sång är som jag sa av annorlunda slag och det kanske känns fräscht om jag törs tolka det stora intresset rätt, säger Viktor Alner.

Har du själv varit aktiv inom föreningen?

– Jag spelade i pojklaget, men sen valde jag att bli ledare i stället. Nu jobbar jag med knattarna som är födda 2001.

Så vad händer nu?

– Jag hoppas vi får komma in i en studio och bättra på den demo som är insjungen av duon Mike & Amanda. Sen kan låten, när den väl är färdig, spridas vidare på olika sätt.

Viktors dröm är att den kan spelas i samband med hemmapremiären mot HV 71 lördagen den 17 september.

FOTNOT: Viktor Alner kan nås via alner_92@hotmail.com eller 076-2969914

Annons