Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilka gangsterfasoner!

Annons

Man kan snart inte öppna en tidning eller se på nyheter på tv. En stor del av innehållet handlar ju om makthavarnas gangsterfasoner, när det gäller att stjäla pengar av dom fattiga i samhället. Man måste ju tvivla på hela mänskligheten, när så kallade fackföreningsledare är med och beslutar om jättebonusar och kolossalpensioner för dom besuttna! Kan just undra hur många miljoner människan själv skulle roffa åt sig om hon avgår eller får sparken?

Kan någon finna minsta logik i, att man sänker pensionerna för dom som arbetat ihop alla miljarderna och samtidigt delar ut jättesummor till dom som aldrig gjort ett ärligt handtag. I mina ögon är det inget annat än stöld och förbannat bedrägeri! Och allt detta när hela världsekonomin håller på att kollapsa!

Det är nog dags, att börja ”samla dalkarlarna” som någon Eriksson gjorde innan han blev Gustav Vasa. Men tyvärr lever de flesta i den fasta övertygelsen, att ”Det är ingen idé att bråka”.

Ove Jansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare