Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vilka spelare blir kvar...?"

 Hej Keb!
Nu är de ju dags för ett ganska långt uppehåll för Brynäs måste man ju ändå säga. Men vilka spelare tror du stannar i laget? Vilka lämnar? Och vilka kommer in?

Jag tror att Sebastian Meijer skulle passa perfekt i Brynäs. Jag är lite skeptisk till Pär Arlbrandt, han har fått chansen i elitserien många gånger men inte lyckats. Sen blir vi väll tvungna att slägga antingen Markan eller Lindbäck skulle jag tro för båda är första målvakter enligt mig.
Som ersättare för någon av dom skulle jag vilja se Johan Thalberg i VIK, han spelar bra och stabilt. Andra spelare som jag gärna hoppas på är Niklas Anger och Nicklas Danielsson från DIF.

De är bara vad jag tror/hoppas, vad tror du?

Felix

SVAR:
  Jag spekulerar inte (vilket jag svarat förut i dag också) om vilka som ska vara kvar eller komma in i truppen inför nästa år.

Det är så många andra som gör det, att jag tycker det räcker mer än väl...
* Kan dock säga så mycket som att Markström blir kvar ett år till, om inte NHL-Florida Panters till vare pris vill ha honom redan i höst.