Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilken flathet – sätt press på deras hemländer

Våra politiker, myndigheter och rättsväsendet har drabbats av total flathet.

Ta tag i problemet med alla dessa tiggande EU-medborgare som befinner sig i Sverige. Det är inte krig i Rumänien eller Bulgarien. Det är bara inkompetenta, korrupta kommunistländer.

Varje EU-land har skyldighet att själva ta hand om sina medborgare. De befinner sig här olagligt, bor olagligt, åker i bilar som både är obeskattade och har körförbud. Som svensk medborgare har jag skyldighet att följa våra lagar och regler och som svensk medborgare kräver jag att myndigheterna ser till att dessa följs av alla som befinner sig här.

Vad betyder likhet inför lagen och rättssäkerhet? Förbjud tiggeri omgående. Vi ska inte alls ordna med några bostäder utan de ska tillbaka till sina hemländer och har de problem med att ta sig hem så får de kontakta sitt konsulat/ambassad.

Ett tips till våra sovande EU-politiker: Stryp alla utbetalningar från till deras hemländer tills de bevisligen tar hand om sina medborgare.

Men människor som flyr från länder i krig och lyckas skaffa sig arbete och så vidare, dessa har ni inga som helst problem med att kasta ut. Jag vet inte om jag ska skratta eller grina åt eländet. Människor som flyr krig ska vi och resten av världen självklart hjälpa så gott vi kan.

Medlemskap i EU – nej tack! Nordisk union – ja tack!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare