Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilket trams!

I ett ”Öppet brev” från moderater i Hudiksvall avkrävs jag en offentlig ursäkt för mitt beteende vid ett kort möte på järnvägsstationen i Hudiksvall måndag morgon 1 juni.

Jag anser att det för det första är fullständigt häpnadsväckande hur dessa tre moderater beskriver vad som sas och vad som utspelade sig. För det andra förvånas jag storligen över att man inom moderaterna i bråda valarbetstider inte har väsentligare saker att syssla med än att skriva öppna brev till media!

Jag tillstår att jag vid detta tillfälle – moderaterna delar ut valmatetrial och banan till resenärer – på riktigt brett hälsingemål, högt och ljupt och ljudligt utbrister ”uuuuschsch (ett långdraget usch alltså) – ”att mötas av detta och en måndag morgon” – följt av ett skratt och riktat till den moderate politikern Håkan Rönström, som jag också hade ögonkontakt med!

Jag brukar faktiskt skämta med Håkan när vi stöter ihop och upplevt att det har varit helt okej. Jag noterar också att han inte undertecknat det ”öppna brevet”! Det hela avslutas med några kommentarer och skratt från andra resenärer – partifärg okänd!

Jag tar mig själv inte på större allvar än att jag kan skämta och skratta med politiker från andra partier – hittills har det gått bra! Att påstå att jag därmed skulle ha bristande respekt för andras åsikter är för mig fullständigt ofattbart och främmande!

Jag kan inte tycka annat än att ert ”öppna brev” är - TRAMS och därmed sätter jag punkt i denna fråga!

Ann-Margret Knapp

landstingsråd Socialdemokraterna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare