Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vill hylla arbetsmoralen..."

Annons

Hej Keb!
Läste inlägget från "Tommy".
Måste säga att det han för fram - frågetecken om sportchefens förmåga att värva rätt spelare - inte alls är obefogad.

Har själv inte träffat en enda Brynäsare som känner sig trygg när nyförvärv och Sundlöv nämns i samma mening. Håller absolut med dig om att Granström var ett lyckodrag. Vill även framhålla Lauritzen som ett mycket bra förvärv.
Men sedan då? Svanberg och Wanvig har inte ens plats i laget. Vas - där har jag svårt att se att vi inte hade kunnat få tag på en bättre spelare från allsvenskan. Lasse Jonsson kostar skjortan och där borde vi kunna förvänta oss mycket mer. Dixon kostar också skjortan och han ligger för närvarande på minus sju i plus/minus. Just +/- statistiken ljuger oftast inte.

Nu har jag inte nämnt Hietanen som var ett bra förvärv. Men å andra sidan kan man ju komma in på Hauhtonen, Korhonen och en drös andra synnerligen misslyckade finska förvärv (tack gode gud för Boorkens upprensning).
Det känns lite som att vi har en kvot på ett till fyra. För varje bra förvärv kommer det också fyra usla. Vilken annan sportchef ligger på den kvoten? Inte Skellefteå, Luleå eller Timrå i varje fall.
Jag hoppas verkligen att Sjödin hjälper Sundlöv här, för ensam klarar Sundlöv uppenbarligen inte av uppgiften.
---
Som avslut på detta för långa mail skulle jag vilja hylla arbetsmoralen som vår tränare har lyckats arbeta in. Härligt att se!Ja, arbetsmoralen går det inte direkt att klanka på - okej, för att det varit en och annan match där den varit i det närmaste obefintlig men det drabbar även bättre lag än dagens tunna brynäsupplaga.
*
---
Kritiken mot sportchefen får stå för dej själv, håller med dej om att flera andra lags chefer i samma befattning lyckats bättre - men då ska du och andra som kritiserar Sundlöv också ta med i beräkning, att han sannerligen inte haft en uppsjö med pengar att röra sig med.

Mer läsning

Annons