Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visa ert ansvar!

Annons

Har på kort tid lyssnat till representanter för Finansinspektionen, SE-banken och Swedbank, som samtliga skyller ifrån sig, ja till och med säger ” vi kunde väl inte se in i framtiden, vi är inte spåmän”. Nästan alla vuxna människor i detta land såg att det barkade åt skogen – är inte ni vuxna? Under alla omständigheter är ni inte vuxna era uppgifter!

Att skylla på att andra också gjort fel ursäktar verkligen inte. Bara för att grannen är kriminell behöver inte även ni vara det!

Den industriella era vi nu lämnar bakom oss kräver helt andra åtgärder, det är inte ökade klassklyftor vi behöver, utan nivelleringar, till exempel skall inte finanshajar premieras för att de ”förskingrat” miljarder.

Bonusprogrammens tid är förbi – nu behöver vi människor som kan och vill arbeta.

När man lyssnar och ser dessa samhällets ”toppar” kommer man osökt att tänka på ordspråket: ”De försöker att se ut som ugglor, men beter sig som åsnor”! Dagis-lekismentaliteten i sin prydno!

Erik Axelsson i Sandviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare