Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vissa chattare är naiva

Annons

Att vissa råkar illa ut och till och med mördas då de träffar sin eventuella nya partner som dom hittat på någon av kontaktsajterna på internet förvånar inte mej alls. Jag har själv en del kompisar, främst tjejer som jag chattar med ibland.

Två av dem hade träff med varsin kille som dom tyckte verkade trevlig. Jag frågade var dom träffat dessa, på stan, på ett fik, eller?

Hemma, fick jag som svar. Dom har alltså bjudit hem en helt främmande människa, dessutom har en av dom småbarn.

Hur vågar du göra så? frågade jag. Du kan ju råka illa ut.

Nej då. Dom som jag träffar är sååå snälla så. Snacka om blåögd. Fick liknande svar från båda. Lika illa är det med dom som åker hem till killen och ringer på dörren. Dom vet inte vad som väntar där innanför. Jag skulle inte våga göra så.

Jamen, vi har ju chattat i en månad nu – då kan det ju inte vara någon fara, är en vanlig kommentar.

När man chattar med någon så kan man ljuga hur mycket som helst. Man är helt anonym. Så ska ni träffa någon från internet, träffas på en offentlig plats, ett kafé eller liknande. Då slipper ni riskera att hamna på löpsedlarna som en nyhet om att ännu en nätdejt skickat någon i graven.

Anders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare