Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu ska Tierp ta revansch på Habo

Tierps lagledare Peter Dahlberg gör klart att det är seger och revansch som gäller i dagens bortamöte med Habo.
– Grabbarna är heltända på att ta revansch på Habo. Vi åkte ju på ett försmädligt nederlag hemma mot Habo. Vi ledde med 2–1 och hade19–16 i fjärde set. Men fick ändå stryk med 3–2.

Annons

Tierp vill väl också visa att man kan komma igen efter två raka förluster.Mot Sollentuna förlorade man med minsta möjliga marginal, 15–12 i skiljeset. Men senast åkte Tierp på en utspelning mot topplaget Falkenberg hemma i Aspenhallen.

Tierp med fyra utlandsproffs kommer med helt ordinarie lag till dagens möte med jönköpingslaget. Det bör inte alls vara omöjligt att vinna över Habo.

– Mot Falkenberg, som är ett mycket bra lag, så fungerade blockspelet inte alls för oss. Det har vi specialtränat under den senaste veckan, säger Dahlberg.

– Jag tror att det här blir en riktigt tuff match. Men grabbarna är taggade för att ta hem segern nere i Habo, säger Dahlberg.

Ny i Tierp, jämfört med mötet uppe i Aspenhallen, är USA-proffset Dean Bittner.

Habo tänker försvara segern man tog uppe i Tierp.

– Jo, men Tierp är ett bra lag som är svåra att slå. Vi fick ju stryk i GP, men då var inte vår bäste lirare Adnan Herco med. Nu kommer han att vara med och vi blir starkare, säger Felix Casanova tränare för Habo.

– Det här blir nog en match med många långa dueller. Det är bara seger som gäller för oss, avslutar Casanova, som tror på stor publik i Habo Sporthall.

 

 

 

Mer läsning

Annons