Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp Volley bör vinna över Södertälje

Södertälje hemma i Aspenhallen ska inte behöva bli något större besvär för Tierp Volley.
Bortamötet vann Tierp klart och dagens motståndare har bara vunnit en match på nio omgångar.

Annons

– Vi går för tre poäng och det här är Dean Bittners första match hemma i Aspenhallen och jag hoppas det blir en stor publik som kommer för att se poängmaskinen, säger Peter Dahlberg lagledare för Tierp Volley.

Ja, spelar Tierp lika bra som i Grand Prix och senast i segermatchen mot Hylte, så ska inte nykomlingarna Södertälje ha någon chans att störa Tierp.

– Men det gäller att vi är ödmjuka inför den här uppgiften. Södertälje har trots flera förluster, plockat set i nästan alla sina matcher och slog även Vingåker med 3-1, varnar Dahlberg.

Men Tierp kommer med sitt absolut starkaste lag och visst ska det bli intressant att se de båda poängmaskinerna Josh Riely och Bittner. En förlust mot Södertälje skulle vara en stor besvikelse.

– Ja, ska vi vara med i tabelltoppen så ska vi bara vinna den här matchen.Men vi måste se upp med deras center Hampus Randén, säger Dahlberg.

Hur ser man i Södertälje på dagens match?

– Vi får väl se. Skam den som ger sig. Vi har ju inte gått så bra i seriespelet och Tierp har fått ännu en ny bra kille ( Dean Bittner), säger Lasse Broström ass tränare för Södertäle.

– Men får vi allt att stämma, så ska vi väl kunna ta set av Tierp. Vi kommer i alla fall med vårt starkaste lag,säger Broström, som hoppas att hans grabbar kan överraska i Aspenhallen.

Mer läsning

Annons