Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Wahlberg skulle vara perfekt..."

Annons

Hej Keb!
Sitter här och funderar över centerpositionerna, vi saknar fortfarande en förstecenter nu när Lind är skadad, och han verkar bli borta en längre tid, tyvärr.

Jag tycker att Sundlöv ska kolla upp Micke Wahlberg nu när han inte blir kvar i Ryssland.
Visst, ok han är säkert inte billig men en bra center är det i alla fall. Och alldeles för bra för allsvenskan om han går tillbaka till Malmö.
---
Sen har ju Brynäs chans att göra rätt nu för det var väl ca 10 år sen Wahlberg ville komma till Brynäs, men fick nobben, tror jag. Han gick väl då istället till SSK och gjorde succé, sen ville Brynäs ha honom men då valde han Mif.
Wahlberg skulle vara perfekt, tycker jag men det kostar väl för mycket kanske?Wahlberg är en mycket bra center, helt klart - men som jag svarat alldeles nyss, så tror jag inte han är aktuell.

Brynäs har redan fyra riktigt duktiga centrar - och dessutom tycker jag bestämt att kanadicken Steve Dixon visat sig mer än väl kunna fylla en av de två topp centerplatserna.

Och glöm inte bort varken Granström eller Hansen heller i sammanhanget. Plus Alex, mycket bra även han när han spelat i förstalinan.

Mer läsning

Annons