Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Wanvig måste få spela från start..."

Annons

Tjena Keb!
Ja, gårdagens match sätter djupa spår. Förhoppningsvis kom bottennappet nu för så mycket sämre kan det inte bli.

Man konfunderas ju över laguttagningen när återigen inte Wanwig platsar bland 4 kedjor. Sen märker man ju när han kommit in i tredje de senaste matcherna att det händer nåt i alla fall!
Wanwig har inte spelat alla matcher men han har under de han spelat lyckats uträtta mer än vad Alcén och Vas gjort TILLSAMMANS. Hur de två kan vara före Wanwig bland forwards är för mig en stor gåta.
Många gormar om Wanwig som "flopp". Vet inte vilka termer man ska ta till om Vas då? Och allvarligt talat, vad har hänt med Alcén och Sandin? De får ju inte ut ett dugg.

Jag hade stora förväntningar på dem inför säsongen men de har ju gått bakåt i utvecklingen. Minns hur Sandin tog för sig förra säsongen när han kom in. Det är som bortblåst nu. Tror de skulle må gått av att lira nån J-20 match, så de får lite mer istid i kroppen och få "dominera" lite som de säkert gör om de kommer ner där.

Det gäller att få tillbaka spelglädjen och väcka upp kunnandet. I den andra ändan varför inte lyfta upp några J-20-killar i hetluften tillsammans med Anton Persson i en 4:e line? De skulle inte göra jobbet sämre än Vas och Alcén gör just nu. Och Wanwig ska spela från start i matcherna. Punkt!Instämmer, det är märkligt att Wanvig inte får spela från start...nog sagt!

Vad gäller juniorspel för duon Sandin/Alcén ber jag dej läsa mitt svar i ett nyss utlagt mail

Tränaren Czarnecki har inte satts på några större prov förut - nu ställs han inför det!

Mer läsning

Annons