Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Wanvig var frusterad..."

Annons

Hejsan Keb!
Är fortfarande sur på Ulf Rönnmarks insats i lördags.

Grejen är ju den att folk betalar dyra pengar för att få se hockey. Killarna fick ju aldrig chansen att spela i och med att Rönnmark blåste på precis allting.

Det får bara inte gå till så.
Inte konstigt att folk väljer att stanna hemma. Visst kan det vara kul och se ett och annat power play men jag tycker 5-5-spelet är hockey när den är som bäst.

Träffade kanadensaren Kyle Wanvig efter matchen.
Det gick inte och ta miste på hans frustration över domarinsatsen. Han sa bl.a. att det är omöjligt som spelare att veta vad du får och inte får göra när domaren har sån låg och ojämn nivå.
Sen är ju han en kille som blir lidande av alla pp resp. bp-spel. Fattar inte att han inte får lira mer i pp. Widing tar faktiskt istid från honom då. Widing passar inte alls där. Möjligen framför mål och skymma.

Tycker inte du Keb, att Brynäs bör ta ut 10 man som man bör göra till lite av pp-specialister? Som det är nu är det inger ordning och spelet är uselt i PP. För i box play är ju laget bäst i stort sett i hela serien. Där finns massor mer folk att lira så där är det gott ställt ändå.

-

Brynäs har i dag två pp-formationer, där Widing ingår i en av dem - som back!
Detta till allas stora förvåning, då han sannerligen inte gör stor nytta i den positionen.
Men nog tjajat om detta, det hjälper tydligen inte hur mycket det påtalas...

Om inte tränarna gör något åt pp-spelet och får en förändring/förbättring på det till omstarten på annandag jul, och även framledes förstås - så kommer vårsäsongen att bli ett enda långt lidande för supportrarna.

Mer läsning

Annons