Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Weeping Willows firar "Broken Promise Land"-jubileum med Gävle Symfoniorkester

Weeping Willows firar 20-årsjubiléet av genombrottsalbumet "Broken Promise Land" nästa år med att framföra hela plattan med Gävle Symfoniorkester.

Annons

1 april 2017 äger konserten rum i Ericsson Globe i Stockholm. Första halvan av konserten ägnas åt att spela i genom debutalbumet "Broken Promise Land" från 1997 i sin helhet med nya orkesterarrangemang. Del två blir en greatest hits-akt. Dirigerar Gävle Symfoniorkester gör Christoffer Nobin.

Weeping Willows uppträder med Gävle Symfoniorkester 1 april 2017 i Ericsson Globe i Stockholm.

– Planeringen av 20-års jubileet påbörjades för flera år sedan, det har tagit oss två och ett halvt år att komma hit. Vi ville göra något storslaget och att spela tillsammans med en symfoniorkester är ju något vi gjort flera gånger tidigare och älskar. Som det Stockholmsband vi är känner vi att det inte finns en mer storslagen plats att spela på än i Globen och vi ser jättemycket fram emot att presentera vår debut i en annorlunda och väldigt lyxig förpackning, säger Magnus Carlson, sångare i Weeping Willows i ett pressmeddelande från arrangören Blixten & Co.

Biljetterna släpps onsdag 28 september.

Läs mer: Publiken i extas när Weeping Willows besökte Gävle konserthus – trots stundtals kasst ljud

Annons