Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ylva Silén..,

Annons

som hela höstterminen har ställt upp med barnpassning av vår solstråle Emmy, så att mamma har kunnat jobba. Det har varit guld värt!

Anna

Den bästa av hyresgästföreningar som varje jul bjuder oss hyresgäster på julbord på Lugna Gatan i Andersberg. Ni är guld värda!

Mätta hyresgäster genom Gun

Gunnel Källberg, som alltid när det behövs, ställer upp med barnpassning av vårt gullhjärta Emmy. Det är till stor hjälp!

Anna

Hilleborgs hälsofrämjare och alla försäljare med fina hantverk, samt Rolf med fin dragspelsmusik, ni gjorde eftermiddagen jättemysig. Uppskattat av

alla som besökte julmarknaden. 


Hjärt- och lungsjukas förening Gävle, för den trevliga resan med Birka båten till Åland. Ett speciellt tack till Birgit Hagström som trots sin onda fot, skötte om oss så bra i bussen.

Julhälsning från alla resenärer gm May Lundh

Lena och Lena som arbetar i Sodexos kundtjänst. Utan er hjälp och ert sätt att hjälpa oss hade det inte fungerat.

Krusbärsvägen

Birgitta Eriksson rektor för Hedängskolan F-6 i Storvik, som alltid finner vägar och aldrig ger upp kampen för alla barns bästa på hela vår skola.

Personalen på Vikingen

Kommunal avdelning 18. Uno som planerade allt till det bästa, när vi fick besöka Hå Hantverk. Jullunch på Orbaden, Wäxbo Trädgård och Lenningepaviljongen med hantverk. Dagen var snörik men Kalle, vår chaufför, körde oss lugnt.

Ingegerd

 

Mer läsning

Annons