Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Blir olidligt spännande..."

Annons

Hej Keb!
I senaste omgången kan man ju nästan säga att alla reslutaten gick emot Brynäs. Och vad hände då?

Jo, kampen kring strecken tätnade och det blev ooolidligt spännande. Fram till omg. 41 har alla lag försökt att skaffa sig så bra utgångsläge som möjligt, men enligt mig så börjar det på allvar nu.
Södertälje tvivlar jag faktiskt på att de kan undvika kvalserien men mellan DIF och Brynäs är det väldigt jämnt. Dom flesta klagar på att Brynäs gör så himla lite mål. Visst, det är ju sant men ingen säger särskilt ofta att, trots att Brynäs ligger rätt så långt ner i taballen, så släpper dom in rätt få mål. Så det jämnar ut sig.

Men det jag vill säga med inlägget att nu bör Brynäsarna stå förenade och stötta det laget som vi älskar, som skänker och glädje och sorg, lycka och frustration, allt som ett lag ska göra.
För nu börjar allvaret. Nu ska angnarna skiljas ifrån vetet. Och Brynäs får vara med och slåss. Varje match känns mer eller mindre avgörande. Varje poäng blir en frälsning. Brynäs ska slåss mot 4-5 lag i 14 omgångar till. Dom kommer vinna. Dom kommer förlora. Dom kommer kriga.

Faan vad kul det ska bli!! GO BRYNÄS!!!Ja, det är nu som slutfasen inleds och lagen ställs på prov.
De som har de bästa nerverna, den bästa kampmoralen, de bästa målvakterna och de som kan spela bäst i såväl box- som power play kommer att gå segrande ur striden.

Mer läsning

Annons