Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya avsnitt av "Unika rum"

Udda platser och kreativa lösningar att bli inspirerad av!

Så gick det för Sandviken-Christopher i finalen av "Händig man sökes"

Det blev en oväntad twist i finalen av TV3:s renoverings/dejting-reality "Händig man sökes" som hade säsongsavslutning under måndagskvällen. Christopher Dalsäng, 29 från Sandviken fick dela vinsten - eller förlusten, beroende på tolkning.

Annons

Christopher

I åtta avsnitt har vi fått följa den nu 29 år fyllda Sandviken-snickaren Christopher "Stophe" Dalsäng i TV3:s realityprogram "Händig man sökes". Han och fem andra hantverkare har uppvaktat Nahrin Afrayem, 31 år medan de hjälpt henne med husprojekt i hennes hus på ön Kungshatt i Stockholms skärgård. Efterhand har Nahrin skickat hem deltagare och i det sista och åttonde programmet som sändes måndag 27 februari återstod endast Christopher Dalsäng och Adde Vastesson, 28.

Läs mer: Sandviken-tjejen Sofie Lövström med i TV3:s "Kan vi hjälpa till?": "Hoppas folk får skratta mycket"

Nahrin Afrayem.

Nahrins val slutade med en oväntad twist. Hon förklarade att hon inte var kär i någon av killarna och valde därför att ha de som vänner i stället, vilket ingen av killarna verkade ha något emot.

– Det har varit en fantastiskt härlig sommar och ett grymt äventyr, konstaterade Christopher som i programmet även förklarade att han funnit nya vänner i både hantverkarna och Nahrin.

Adde Vastesson.

Mer läsning

Annons

Nya avsnitt av "Hemma hos"

Inspireras av planlösningar, inredning och färgval!