Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Brendl ingen tvåvägsspelare, precis..."

Annons

Hej Keb!

Jag har talat med en invigd i Färjestad och frågade om de nya spelarna i laget eftersom de var lite okända och fick svaret att de vill ha hockeyarbetare som levererar i varje match.

Brendl levererade högst i varannan match och mycket bra i kvalet, en fixstjärna men inte direkt en tvåvägsspelare.

Får Brynäs utrymme med att slippa betala lönen och kan skaffa en ersättare för Brendl och en första center kan det vara bra för laget.

Frölunda ville gärna ha fixsjärnor innan de på grund av sämre ekonomi måste börja bygga upp laget med egna juniorer och rätta vävningar.

Vill ha din syn på om detta är möjligt?

Och en sista fråga om Sundlöv är så bussig att släppa honom, borde han inte komma tillbaka och spela för Brynäs efter detta för en ömsesidig lön.

Gjorde inte Linköpingskillarna upp det så?

Bästa hälsningar

Jo, Brynäs måste börja bygga från grunden, med mycket juniorer från de egna leden - precis som Frölunda gjorde för ett antal år sedan (som du också skriver).

Och eftersom Brynäs de senaste åren närmast sig just Göteborgsklubben ifråga om en fin och bra juniororganisation och var i final i J20 i vintras mot VF, men föll knappt i skiljematchen, så finns det goda förutsättningar för Brynäs "nya giv" att lyckas på ett liknande sätt som Indian-klubben gjort.

Jodå, Brendl har uttryckt till sportchefen Sundlöv att han gärna kommer tillbaka till Brynäs, där han trivts förträfflgit liksom med Gävle som stad - om kanske två år när han tjänat tillräckligt därborta i väst...

Mer läsning

Annons