Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Onsdag 21 augusti

Annons

Alla ledare under Valbo hockeyskola för ert otroliga intresse och engagemang.

Föräldrar P-04

Valbo hockeys P-04 fantastiska ledare Peter, Fredrik, Hasse, Peter och Mats som tar ledigt från sina jobb för att ta hand om våra små hockeylirare under en veckas hockeyskola i Valbo. Ni är otroligt uppskattade av oss alla pappor och mammor.

Hockeyföräldrar P-04

Dem som skötte tekniken på Balkongfesten! För första gången på väldigt länge gick det att besöka ett evenemang utan att få hörselskador. Ljudet var behagligt.

Förälder, nu och i framtiden

Våra kära grannar Agneta, Patrik och Maria för att de fixade en så trevlig gatufest för Tornvägen och Skomakarvägen samt till alla som var där och förgyllde kvällen.

Tommy och Iréne

All personal på ambulansen, hjärtintensiven, operationen, ortopeden och hjärtavdelningen på Gävle sjukhus för fantastiska och professionella insatser den 6 augusti. Ett tack från hela mitt hjärta som nu får fortsätta slå.

Mona med den gipsade foten

Alla på hemtjänsten Österfärnebo, även de gulliga sommarvikarierna, för att ni tagit hand om min mamma Hildur på ett fint sätt.

Anne-Sofie

Geriatriken avd. 11 Gävle för vård och omtanke om min mor Hildur under hennes sista dagar i livet.

Anne-Sofie

Slimfitkillen på Dressman, Gävle. Det var första gången jag inte behövde komma tillbaka och byta.

A.O.

Herman och Filip, Gävle SS simskoleledare. Jag är otroligt imponerad av er.

A.

Marie Sterner på Kommunal för ditt stöd och uppmuntran. Du har varit helt otrolig. Vilken tur att varken du eller jag fick en blackout, så att vi har kunnat arbeta vidare med gott samvete.

Maj-Britt

Mer läsning

Annons