Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Onsdag 14 november

Annons

Styrelsen och vår nya ordförande Johanna Lindblad i bostadsrättsföreningen Krusbäret. Ni har fört in nytt liv i föreningen och förvaltar föreningens pengar på rätt sätt. Ni gör ett toppenjobb.

Krusbärsvägen

Mats Johansson på Sandvikenhus för en suverän service.

Linkin Park

Kurator Gullan Krigh på allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Gävle för din lyhördhet och stöttning och de goda råd jag får av dig. Du är guld värd!

Anna W

Er som skänkte vinster och till alla er som kom och köpte både bröd, fika och lotter vid vår höstförsäljning i Staffans Hus den 10/11. En blomma även till Starflights för sång och medryckande musik. Vi fick in drygt 8 600 kronor som oavkortat går till Svenska Kyrkans arbete för att bekämpa våldet mot Moldaviens kvinnor.

Diakonigruppen i Staffans församling

Doktor Anders Widman, Palliativa teamet, för att du fanns för mamma, för att du vågade vara viktig och för att du tog hand om oss alla ända till sista stund. Det finns ingen som du!

Rebecca

Alla underbara och fina människor inom hemtjänsten i Södra Bomhus, som varit ett sånt fint stöd för Sonja och oss anhöriga under hennes sjukdomstid. Ni bidrog alla till att förgylla och underlätta Sonjas tillvaro under det svåra.

Lennart och Rebecca

Alla underbara distriktssköterskor i Bomhus hemsjukvård samt till sköterskorna i kvälls- och nattpatrullen. Ni har varit det allra bästa stöd man kan tänka sig under Sonjas sjukdomstid, både för henne och för oss nära anhöriga. Var och en av er är unika och underbara personligheter, som hjälpt oss och gett oss trygghet i allt det svåra.

Lennart och Rebecca

Pelle “målarn” på Sandå Måleri för trevligt bemötande och väl utfört arbete i vår lägenhet.

Gunnel och Nils

Busschauffören som skjutsade hem mig från Norrsundet till Trödje i fredags kväll när min telefon inte hade något batteri.

Tacksam tonåring

Mina fina före detta arbetskamrater Pia, Anki, Maj och Barbro för en härlig kväll på Absint torsdagen den 8/11. Tack för alla glada skratt och härliga minnen. En blomma även till den trevliga servitören som också bidrog till skratten.

Kramar till er alla från Birgit

Robin för allt gott du är och gör som chef för Riksbyggen i Gävle.

Birgitta

Personalen på äldreboendet Vinddraget 14 avdelning D. Under alla de nio år som Irma har vistats hos er har ni visat stor respekt, kunnighet, omtanke och värme. Det har känts lugnt att veta att Irma har varit väl omhändertagen.

Rune Sjögren

Mer läsning

Annons