Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Ricky (om jag minns rätt) på Gävle kommun som kämpat för att vi ska få behålla våra lekparker och nu planerar för fullt för att rusta dem. Vi är Dig mycket tacksam.

Björkes leksugna barn

Robert och övrig personal på Gävle Byggmarknad, då de alltid är trevliga, alltid närvarande och kunniga, något jag ofta saknar på övriga byggbutiker.

Bastubyggar’n

Vår jätteduktiga chaufför Bengt samt reseledare Inger för en mycket lyckad resa till Norge. Sol hela tiden både ute och inne i bussen och på den fina turen med ”Nordnorge”. Extra tack för kaffebrödet.

Vi som fick åka med SPF:arna

Dig underbara tjej hos Ekologisk hudvård, jag har fått rosa, söta babytår och fint formade ögonbryn.

Birgit F

Alla som ställt upp och gjort dagkaférna varje onsdag i juli i församlingshemmet i Älvkarleby, före detta kantor Anna-Stina Grönberg som ordnar allt själv med kökspersonalens hjälp, underhållning med bland annat syskonen Dillner, en blomma även till Rut och Sven-Erik som helt ideellt bidragit med blommor på borden samt en hel del annat. Suveränt.

Fem tacksamma besökare

Sköterskor och läkare, speciellt dr Kaoan Jamal för den omvårdnad ni gett och det engagemang ni visat alla gånger Lennart varit hos er. Ert fina bemötande uppskattade både Lennart och vi.

Birgit Sandqvist med familj

Mer läsning

Annons