Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Alla funktionärer som jobbade under vår skidhelg på Årsunda skidspel och på Hornbergsloppet. Tillsammans lyckades vi genomföra en fantastisk skidhelg.

Styrelsen ÅIF skidor

Barbro Nordin för hjälpen med sängkläderna. Nu sover vi som kungar.

Elsmari

Den trevliga tjejen Anna som visade runt oss på Thoréns öppet hus i lördags. Hon var säker och övertygande i det hon sa och det blev många skratt under visningen.

Elev med förälder

Den mörka tjejen, med den härliga dialekten, i förbutiken på City Gross som var så hjälpsam och ödmjuk när min dotter ramlat och slagit sig. Rätt kvinna på rätt plats, med en sällan skådad servicemedvetenhet.

Sara

De två killarna som den 23/1 stannade sin bil och hjälpte mig upp när jag hade ramlat på busshållplatsen vid Sörby Urfjäll. Busschauffören gjorde inget för att hjälpa mig, han bara skällde på er för att ni stannade er bil.

Tant B, snart 90

Killen som hjälpte mig vid Hemlingby när jag inte fick upp låset till min cykel. Han till och med skjutsade både mig och cykeln till min bostad.

Ylfva

Ida i telefonväxeln på HSB som alltid är så glad och trevlig. Man blir jämt på bra humör när man hör din pigga och glada röst.

Hyresgästen

Mer läsning

Annons