Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Lena med personalen på Hagsta krog för en fin service samt en toppenbuffé som vi alla uppskattade. En fin 75-årsdag.

Rolf S

Järnvägsmuseet och de proffsiga skådespelarna. Vi var med på den läskiga spökvandringen med den huvudlösa damen och vi fick vara med och lösa mysteriet med stenen från Tibet. Hoppas ni återkommer nästa år igen.

Wilma och Tova

Alla som bidragit till att rädda tigrarna och gjorde pandaförsäljningen till en lyckad försäljning. Tack för er insats.

Saga Piilola

Killen på Micro som fixade vår diskmaskin under helgen. Bra jobbat. Vi slapp handdiska.

Tjejerna Kristinelundsgården våning 1a.

Britt och P-G Lindberg, Bönan, för all hjälp och glädje ni ger oss. Ni är helt otroligt fantastiska i att ställa upp. Vi har och har haft sådan tur med våra grannar!

Grannarna på 154

Kvinnan på OKQ8 på Andersberg som den 4 november lånade ut en luftklocka till mig då jag hade fått punktering och på så vis slapp jag ta bort däcket och kunde i stället åka till däckfirman som fixade punkteringen. Tack även till Ann-Sophie och Carina som rådigt ställde upp och hjälpte mig.

Maria

Gun på Apoteket Lejonet som räddade mig när det fattades medicin på mitt recept. Så oerhört gulligt bemötande, serviceminded och fokuserad på att lösa mitt problem.

Kram från Jenny

Evelina Bohlin för att jag fick så fina saker till min ponny av dig. Jag och Ulla blev jätteglada.

Kram, Alva Hellgren och Ultra

Elise Zetterberg som var så snäll och hjälpte mig och Ultra under tävlingen i lördags. Utan din hjälp hade det inte gått så här bra. Du är bäst!

Kram, Alva Hellgren och Ultra

All personal, barn och föräldrar på Fridhemsskolan, som har gett mig så många fina minnen under mina år på skolan och för alla fina presenter och teckningar jag fått.

Annelie Spett

KNUFF-gruppen som fixade ett så häftigt halloweendisko i Norrsundets Kufflokal.

76 barn / Tommy

Tjejerna på Barnens Hus, alltid lika glada och positiva, för att ni bjuder på er själva, som i fredags när ni hade maskerad, både jag och barnen blev på så bra humör efter vi hade varit och handlat hos er.

Mamman som alltid handlar hos er

De underbara arrangörerna av Hockeyfesten, årets upplaga var kanon! Vi är glada att ni orkar år efter år och ser redan fram emot nästa gång!

Kramar från Sussi & Östen

Mer läsning

Annons