Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Den godhjärtade person som hittade min plånbok och lämnade den till polisen, med allt kvar i den. De är hederliga personer som du som får en att känna hopp för mänskligheten.

Mina omtänksamma grannar Christina och Lars Östling i Valbo, för all hjälp jag fått under sommaren med bevattning och gräsklippning. Tack för allt ni ordnar för oss inom Hyregästföreningen!

Ella från Röda Korset som piggade upp oss patienter på akuten måndagen 31/8 med kaffe, smörgås och ett kärleksfullt bemötande.

Josefin på Twilfit för ditt alltid så trivsamma sätt och stora kunnande.

Personalen vid Storhagens förskola som alltid möter barnen och låter barnen känna sig välkomna när de kommer på morgonen. Det är skönt som förälder att lämna barnet när det känns att man lämnar det till en för barnet berikande värld.

Vårdpersonalen på ortopedavdelningen 112 O, gula avdelningen, som trots liten personalstyrka tar hand om oss nyopererade och helt hjälplösa på ett bra sätt. Särskilt vackra rosor till nattsköterskan Samira och till det fantastiska team som arbetade dag den 4/9, Annika, Kerstin, Gunilla och Synnöve. De såg allt, fixade allt, med stor värme och omsorg.

Hampus Furubacke som hjälpte mig att, i ett för mig sårbart tillfälle, ringa och boka en taxi till ämnad destination.

Krister F på Friskis & Svettis för dina härliga medelpass. Du gör det roligt att gympa. Lycka till med din operation.

Dr Arbër Maxhuni vid Södertulls hälsocentral för ett mycket engegerat och fint omhändertagande under vårt extremt svåra år.

Handläggare Ewa Janson på Försäkringskassan i Gävle. för visad respekt och snabb handläggning av allt som rört min sjukskrivning det senaste året. Det har underlättat att slippa lägga energi på byråkrati.

Annsofie, Uffen, Rosanna och Jocke för en som alltid helt fantastisk middagsbjudning. Supergod mat och födelsedagskakor och tårta. Vi ber om ursäkt att vi hade så stressat schema och gick så tidigt. Stort grattis till Rosa också, jättefina tårtor!

Mats och Ami Wahlman, Ulla Persson, Ulrika Friskman med flera som arrangerade jubileumsfesten på Åkerbärsvägen med god mat, underhållning och trevligt umgänge.

Johanna, kassörska på Citygross, som hjälpte mig när vår kör skulle ha körhelg och det hade blivit missförstånd gällande betalningen för beställd mat. Det är tur att det finns ”blommor” överallt. Tack även till Anders och Kim på fiskavdelningen.

Mer läsning

Annons