Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

GD:s Fredrik Nilsson, för din krönika ”Barn behöver få svar på alla sina ”varför?”, söndagen den 30/8. Den borde alla småbarnsföräldrar läsa, så kanske det känns lättare att bemöta sina barns frågorpå ett just sätt. Pensionerad förskollärare

 

Birgit Sjöberg i Åbyn för en härlig morgon i svampskogen, gott fika och en titt på mattor.

Tack

 

All personal på Brynässkolan för åren tillsammans med er. Bättre skolstart i livet kan man inte få. Kommer att sakna er.

Saga och Brittis Piilola

 

Mika, Malin, Patrick, Daniel och respektive som alltid ställer upp och hjälper oss när vi behöver till exempel datasupport eller annat. Ni är det bästa vi har.

Jörgen och Marie

 

Per-Åke Karlsson, Swedbank Hofors som är en trevlig och skicklig ekonomirådgivare. Seriös och alltid enrmt koncentrerad på alla kunder.

En som återkommer med jämna mellanrum

 

Margareta Broman med personal på Markhedens förskola för ett trevligt 40-årsfirande med god mat och roliga tillbakablickar.

Elly, Elsy, Gunilla, Gun

 

De föräldrar i klass 3 på Lyftet som ordnade ett sånt härligt läger åt barnen i Smörnäs. Tack för att jag fick vara med!

Fröken Eva

 

Alla våra fantastiska sommarvikarier. Ni gjorde det möjligt för oss att få semester i år.

Personalen på Stureborgs grb

 

Reijo och Marlene som ställde upp för mig måndagen den 31/8 efter ett besök på lasarettet och som såg till att jag kom hem. Ni värnar verkligen om era anställda.

Anki

 

Sven-Erik Hammarlund och Kickan Westerman som ordnade en så trevlig resa till Åland för oss medlemmar i njurföreningen Gävle-Dala.

Marianne och Hasse

 

Alla våra härliga semestervikarier som arbetat för oss hela sommaren, så att vi ordinarie personal fått vår välbehövliga semester. Hoppas ni har trivts lika bra med oss som vi med er! Vi vill gärna att ni kommer tillbaka nästa sommar.

Personalen i Andersbergs hemtjänst

 

Världens bästa Birgitta och Kalle för all hjälp. Tack för att ni finns.

Katta, Cissi och Micke

 

Mina arbetskamrater, boende och anhöriga som jag lärt känna och som gett mig arbetsglädje och många fina minnen under mina arbetsår på Ängslyckan. Kram till er alla!

Märit Klang

 

Börje Eriksson på er revision för för all hjälp och trevligt bemötande.Mattias och Simon

Mer läsning

Annons