Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ryktas följa med Asbaghi till Allsvenskan – skyttekungen svarar på uppgifterna: "Intresse finns"

Deniz Hümmet blev Gefles skyttekung med tolv mål i Superettan.
Efter Gefles succéhöst gick tränaren Poya Asbaghi till IFK Göteborg – och ryktas vilja ta Hümmet med sig.
Nu svarar han på uppgifterna.
– Jag vet att intresse från allsvenskan finns, säger han till Fotbollskåne.

Annons
Följer Deniz Hümmet med Poya Asbaghi till IFK Göteborg?

Poya Asbaghi klev in som ny tränare i IFK Göteborg efter att ha lämnat Gefle. Rykten om skyttekungen Deniz Hümmet uppstod naturligt och enligt GT vill IFK Göteborg ha både honom och Piotr Johansson från Gefle. Stort intresse bekräftades också från agenten.

– Alla i fotbollsbranschen vet att de har ett fantastiskt år bakom sig och intresset är väldigt stort. Men jag kommenterar inga klubbar, sa Nima Modyr till GT.

Nu ställs frågan till honom själv av sajten Fotbollskåne.

–  Snacket kring mig och IFK Göteborg är inget jag kan eller vill gå in på nu. Jag vet att intresse från allsvenskan finns och att även många utländska klubbar är intresserade av mig, säger Deniz Hümmet till sajten.

Däremot bekräftar han att han är intresserad av att jobba med Poya Asbaghi igen i framtiden.

– Sen när det kommer till Poya Asbaghi så förstår vi varandra när det kommer till fotboll och trivs med varandra så det är klart att ett eventuellt samarbete framöver nog hade varit positivt för oss båda. Vi får vänta och se vad som händer nu kommande veckor kring framtiden.

Tills vidare är han inställd på att fortsätta i Gefle och respektera det kontrakt han har, som är skrivet över ett år till.

– Jag känner att jag har fått ut väldigt mycket för att bara ha varit i superettan under en säsong för det är ingen lätt liga att spela i. Nu får jag sätta mig ner med Gefle och se över situationen. Det händer mycket just nu med spelare som kommer och går och det är många pusselbitar som ska falla på plats. Mitt kontrakt är ett år till med Gefle så just nu är mitt huvud inställt på det.

LÄS OCKSÅ

►(+) Här är allsvenske spelaren som Gefle IF jagar just nu

►(+) Gefle IF:s ordförande: "Vi är oroliga för att Dalkurd kommer att prisdumpa biljetter"

►(+) Nye GIF-bossen Johan Mjällby om uppdraget och utmaningen: "Nu får du ta det lite lugnt – är ju bara några minuter in i jobbet"

Mer läsning

Annons