Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gävlemusiker startar bokningsbolag

/

Elin Lindfors, från bland annat The Deer Tracks och Twiggy Frostbite, har startat ett bokningsbolag med namnet Vackra Music & Art.

Annons

Bokningsbolaget ska vara som en plattform för de band och artister som Elin Lindfors själv medverkar i eller uppskattar. Bolaget ska också fungera som ett kollektiv som samarbetar med varandra.

– Jag insåg hur mycket kontakter och möjligheter vi i mina band har och kommer att få i framtiden. Det är dyrt att turnéra, inte alls miljövänligt, och oftast innebär en turné lång väntan både före och efter spelningarna. Tanken med Vackra Music & Art som bokningsbolag är att samarbeta band emellan, ta tillvara på alla möjligheter, och maximera turnéerna, säger Elin Lindfors.

Förutom Lindfors egna band, The Deer Tracks och Twiggy Frostbite, består bokningsbolaget också av Adora Eye som är singer-songwritern Jimmy Jönssons artistnamn.

– Tanken är att utöka i framtiden och jag kommer alltid att gå på magkänslan. Det enda jag kan säga i nuläget är att alla artister som jag bokar, jobbar hårt och är värda att se en konsert med oavsett genre, säger Elin Lindfors.  

Besök Vackra Music & Art's hemsida.

Mer läsning

Annons