Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Heartbreak på väg att säljas

/

Efter ett par förlustår är restaurangen och nattklubben Heartbreak Hotel i Gävle nu på gång att få en ny ägartrio.

Annons

Sedan mitten av 90-talet har Heartbreak Hotel drivits av ett och samma bolag. Karin Formgren är ensam ägare sedan hennes makes tragiska bortgång för drygt åtta år sedan. Nu planerar hon att sälja verksamheten, men vill inte bli intervjuad om det.

– Det är bättre att ni pratar med de blivande ägarna, säger hon.

De tre tilltänkta köparna är Jonas Levin, Rickard Eriksson Skytt och Filip Karlsson. Jonas Levin har jobbat på Heartbreak till och från i tio års tid och är sedan 2006 barchef. Även Rickard Eriksson Skytt har sin anställning där och Filip Karlsson kommer närmast från jobbet som kock på Kalles Bar & Grill.

Heartbreak dominerade länge Gävles krogkarta, men de senaste åren har det gått sämre och konkurrensen från andra krogar har tilltagit. Verksamhetsåren 2010/2011 och 2011/2012 slutade med förlust.

Gefle Dagblad har varit i kontakt med Jonas Levin som lovat att berätta mer om sina planer Heartbreak så fort affären har gått i lås. På onsdag väntas kommunens socialnämnd besluta att deras nybildade bolag RF Bar & Restaurang ska beviljas alkoholtillstånd.

Mer läsning

Annons