Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ronny fick 40 000 kronor

/

Ronny Nellfors är den Gävlebo som vann mest i premiären av Deal or No deal som sändes på tisdagskvällen. Han gick hem med 40 000 kronor.

Annons

Deal or no deal och Miljonjakten har tidigare varit egna program. Nu har de två koncepten slagits ihop. I tisdagens premiärprogram är Gävle en av de åtta tävlande orterna.

De tävlande från postkod 806 42 bor i Stigslund. De fick alla komma till studion för att de är prenumeranter av Postkodlotteriet. Fem Gävlebor var på plats i studion. De fick också ta med sin varsin kompis.

Städerna till de fyra första av säsongens sex program är redan klara. Framåt jul skulle det alltså rent tekniskt kunna bli Gävle igen.

Deal or no deal med miljonjakten sändes klockan 20 på tisdagskvällen i TV4. Programledare var Renée Nyberg. Hon ledde också antikprogrammet "Bytt är bytt" där Mimmi Gälldin och Lina Nordin från Sandviken vann en halv miljon kronor förra veckan. För en månad sedan vann också Sara Sjöberg Kleemair och en till Gävlebo varsin miljon på Postkodlotteriet.

I tävlingen på torsdagen skulle tio personer tävla om vem som skulle bli kvar för att få spela Deal or no deal och ha chans på tio miljoner kronor. Valde man fel kunde det dock landa på mellan 1 krona och upp till 7,5 miljoner kronor.

Ronny Nellfors lyckades ta sig igenom utslagsfrågorna och stod till sist kvar med en motspelare.

Till Rene Nyberg sade han i sändningen att om han vann så skulle han resa, mycket mer än så hade han inte funderat. Han fick även en komplimang av programledaren.

– Jag måste säga att du är väldigt snygg i kväll, sade Rene Nyberg.

När det var dags för den sista frågan svarade han fel, men fick med sig 40 000 kronor hem som tröstpris. Men de pengarna ska han vara glad för, kvinnan som till slut fick tävla och hade chansen på tio miljoner fick i slutändan bara 200 kronor med sig hem.

Mer läsning

Annons