Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tio gripna misstänkta för narkotikabrott

GÄVLE Tio personer har gripits misstänkta för att ha hanterat amfetamin de senaste dagarna. Minst en av dem begärs häktad i tingsrätten under fredagen.

Annons
Ordningspolisen kontrollerade två män i en bil norr om Gävle i torsdags. Man gjorde inga fynd vid husrannsakan i bilen men gatulangningsgruppen fick anledning att gripa tre män i en lägenhet där det fanns amfetamin. Beslaget i lägenheten var ungefär lika stort som ett beslag i Bomhus tidigare i veckan som bestod av cirka 90 gram misstänkt amfetamin. Två män från Stockholm och en man och kvinna från Gävle misstänktes för att ha haft med det partiet att göra.

Motorcyklister i krock med bil
GÄVLE Två personer på en motorcykel kolliderade med personbil på länsväg 559 nära Forsbacka i onsdags kväll.
Olyckan, som inträffade vid 21.30-tiden berodde av allt att döma på att föraren i personbilen försökte vända bilen samtidigt som paret på motorcykeln kom körande i riktning mot Gävle.
Föraren på mc:n, en 49-årig man, körde in i sidan på bilen. Både han och en 53-årig kvinna som satt bak på motorcykeln fördes till Gävle sjukhus. Läget för båda beskrevs i går som stabilt.


Friad från misstanke om mordbrand
GÄVLE En 26-årig Sandvikenbo friades från misstankar om att ha anlagt mordbrand i en virkeshög vid entrén till ett hyreshus i Sandviken den 17 juni.
26-åringen erkände att han tänt på och att han själv och ett tidningsbud släckt elden. Men han visste inte att taket i entrén bestod av trä. Därför, säger Gävle tingsrätt, kunde han inte ha insett att branden kunde vara farlig för hyresgästerna. Då var det heller inte mordbrand.

Mer läsning

Annons