Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortfarande oklart om misshandeln i Storvik

I slutet av november hittades en 32-årig man svårt skadad i en industrilokal i Storvik. Men trots en stor polisinsats är det ännu oklart vad som hänt.

32-åringen ligger kvar på sjukhus och minns fortfarande inget av händelsen.

Annons

Polisen har hållit runt 400 förhör och inledningsvis jobbade ett 20-tal poliser med fallet. Trots det har resultatet varit magert.

– Vi håller fortfarande på med en del förhör men snart närmar vi oss ett läge där vi inte kan komma längre, säger polisens presstalesman Mikael Hedström.

En hel del rykten har florerat, som att ett antal personer följt efter 32-åringen från restaurang Granliden i Storvik den ödesdigra natten. Ett annat rykte säger att 32-åringen varit inblandad i ett bråk några veckor tidigare. Men polisens uppföljningar har varit resultatlösa.

GD har varit i kontakt med anhöriga till 32-åringen och en av dem säger att det fortfarande är osäkert om han blir helt återställd.

– Han har blivit bättre men det går långsamt, och han har svårt att minnas.

Det var en söndag i slutet på november som den 32-årige mannen hittades illa tilltygad i en industrilokal i Storvik. Han fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala där han hölls nedsövd i flera dygn.

32-åringen är hemmahörande i Uppsala men bedriver näringsverksamhet i västra Gästrikland. Han var tidigare okänd för polisen.

Mer läsning

Annons