Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rickard Olsson ny programledare för Bingolotto: "Känns både stort och hedrande"

Gävleprofilen Rickard Olsson blir ny programledare för Bingolotto. Det skriver Folkspel i ett pressmeddelande på måndagsförmiddagen.

Annons
Bild: Folkspel

För en månad sedan skrev vi om att Rickard Olsson slutar som programledare för det populära frågesportprogrammet Vem vet mest i samband med att programmet ska göras om. Nu är det klart att han i stället tar över som programledare för Bingolotto.

Agneta Sjödin och Lotta Engberg leder programmet under våren. Efter sommaruppehållet tar sedan Rickard Olsson över stafettpinnen. Efter tio års uppehåll gör han alltså comeback i programmet, som han tidigare lett mellan 2005 och 2008.

– Charmen med Bingolotto är att vad som helst kan hända. Gäster kommer och går och man vet aldrig vem som ringer in. Jag hoppas att våra tittare ska känna spänningen i just detta och att den ena veckan inte blir den andra lik, säger Rickard Olsson i ett uttalande.

Förra veckan skrev vi också om att Rickard Olsson blev delägare i nyhetstjänsten Njus och tillsammans med Frida Nordstrand även ska programleda Gästriklands idrottsgala i april.

– Det känns både stort och hedrande att vara tillbaka och att dessutom få göra en insats för svenskt föreningsliv. Varje Bingolottosändning är ju faktiskt som en mindre stödgala för föreningslivet, säger Rickard Olsson i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons