Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Håll fast vid grundtankarna..."

Annons

Hej Keb!

För bara någon vecka sedan pratade både vi fans, och faktiskt du Keb, om att det viktigaste i år är att hela Brynäs, från tränare och spelare till ledning, håller fast vid den linje man bestämt sig för.

Nämligen att inte vika från den även om det börjar gå emot, precis som du sa då, för det kommer det att göra.

Nu börjar även du, liksom alla negativa supportrar, att ropa efter förstärkningar.

Nu om någonsin måste väl Niklas Cz och laget hålla fast vid sina grundtankar?

Jag har aldrig påstått att man på nåt sätt ska gå ifrån grundidén och tankegången om att satsa ungt, tvärt om - men det hindrar förstås ändå inte att det skulle betyda mycket i detta läge, när laget inte producerat som man önskat i målväg, att få in en duktig och målskarp powerforward bredvid Steve Dixon, just för att få ut mest av kanadensarens kapacitet.

Det hindrar förstås inte från att plocka in en och annan juniorer, som fallet varit exempelvis med Jakob Silfverberg i höst (och som visat att han håller för elitseriespel).

Fast nu har jag fått klart för mej att det för tillfället i varje fall inte blir någon värvning av en ny målproducerande spelare, beroende på att det helt enkelt inte finns pengar till det.

Den negativa publikutvecklingen i höst är största orsaken till det, tyvärr, tyvärr!

Men inget att göra åt. Brynäsarna får tills vidare i varje fall kämpa vidare med den trupp som finns att tillgå i dag.

---

Tror inte heller att varken sportchefen eller tränartrion frångår sitt metodiska tänkande, och att de behåller fokuset på prestationen.

Dessa rutinerade herrar kommer absolut inte att dras med i den resultat- och trendfixering som ofta sker bland supportrarna när det går tungt med många förluster i rad.

Mer läsning

Annons