Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mina kära arbetskamrater,

Annons

...Sätras dagbarnvårdare som ställde upp så himla mycket på mig när jag fick ont i gallan, när vi var ute vid Hästmuren med alla våra dagbarn. Tänk om alla hade såna arbetskamrater som jag har.

 

Bettan! Nu har det hänt igen. För femioelfte gången har du gjort det igen, bjudit oss på en jättetrevlig midsommarafton med allt vad det innebär. Lycka till med nya lägenheten. Det unnar vi dig så väl. Du är en klippa för många

 

Oslättfors dramatörer och föreställningen ”Där fick du”. Ni har gjort det igen, ni är suveräna. Skrattade så man fick ont i magen. Tack för härlig underhållning.Mimmi, Kaj, Lena, Björn, Emil och Tilda

Hasse och Yvonne Johansson, Valbo som i år igen med stort engagemang planerat och bokat cyklar, flyg, färdväg etcetera när vi hade cykelsemester i Tyskland. Ser fram emot nästa års cykelsemester.

 

Alla föräldrar som kom och fiskade, paddlade kanot och badade med oss i Smörnäs. Dessutom till alla föräldrar som kom och gjorde så fint på vår gård.

 

Per som stannade, trots ösregnet, och hjälpte oss bygga en fin kiosk.

 

Barnen i Skogen 3 och deras föräldrar. Tack för tre roliga år! Hoppas att ni får en härlig sommar.

 

Alla på Utleveransen Sohlbergs som på ett jättebra sätt tagit hand om mig under min praktiktid. Det har varit roligt att jobba med och att lära känna er. Jag hoppas att vi ses igen, jag saknar er redan.

 

Karin Carlsson på gymnasieintagningen i Gävle. Det är alltid lika trevligt att ringa och e-maila dig. Du tar dig alltid tid och ingenting är till besvär. Du är en pärla.

 

Ann-Charlotte och Ola som bjöd in oss kolonilottlösa till Södra kolonin för trevligt midsommarfirand.

 

Min vän Jenny Marcusson i Valbo för alla fina år vi har hittills haft tillsammans. Tack för att du finns i mitt liv igenom glädje och sorg.

 

Alla inblandade på Eriksson bilteam för hjälpen med mitt batteri!

 

Dagisfröknarna Gun-Britt, Pernilla och Sussi på Bullerbyn samt övrig personal på Klintbergsgården för att ni tagit så väl hand om Joni. En tanke även till Inga som gått i pension. Ni är guld värda!

 

Suzan och alla tjejer i IF Skade som hade en toppenbra friidrottskola för midsommar.

Mer läsning

Annons