Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miriam hittad död

Miriam Brolin som har varit försvunnen sedan i tisdags i Högbo påträffades på lördagen död i Öjaren. Polisen misstänker för närvarande inget brott.
En privatperson fann kvinnan flytande i sjön vid lunchtid på lördagen. Han var ute med sin fritidsbåt och upptäckte kvinnan ett par hundra meter från land.

Annons
Den 23-åriga kvinna som försvann i tisdags hittades nära den plats där hon sågs sist. Kroppen hittades i Öjaren av en person som var ute i sin båt strax före klockan tolv. Han hittade kroppen flytande cirka 200 meter från land, säger Svante Wallquist, närpolischef i Sandviken, till TT. Wallquist säger att det är den 23-åriga kvinnan som har hittats. Han kan inte säga om kroppen har några skador som gör att ett brott kan ligga bakom dödsfallet. Tekniska roteln gör en besiktning av den, sedan ska kroppen obduceras, säger Svante Wallquist. Den 23-åriga kvinnan var på en grillfest tillsammans med några vänner vid Öjaren i Högbo friluftsområde i tisdags när hon försvann på kvällen. Efter några dagars sökande hittades hennes skor och en handväska. Under fredagseftermiddagen hittades en morakniv i närheten av den plats där hennes tillhörigheter fanns.

Mer läsning

Annons