Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

After Dark-show till Gävle i höst

/

Annons

Nu är det klart, draggruppen After Dark kommer till Gävle konserthus i höst.

Två shower är bokade torsdag/fredag 21-22 november.

– Jättekul att få komma hem och visa upp vår nya föreställning, som verkligen blivit en succé på Rondo i Göteborg. Vi har två veckor kvar där och sen ska jag ta en längre sommarsemester vid stugan i Furuvik, kommenterar Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson.

Inte kan väl du hålla dig borta från rampljuset så länge?

– Nja, det blir nog svårt antar jag. Jag kommer antagligen att sticka emellan med ett par jobb i grannskapet, bland annat blir det aktuellt med framträdanden på Maxim i Gävle (där Klubb Moulin Rouge öppnar 4 maj) och på en allsångskväll i Söderhamn.

I höst tar Lars-Åke och Christer Lindarw ut sin show ”Let’s Go Party After Dark” på en landsomfattande turné. Spikade spelplatser är Kalmar (4-5 oktober), Jönköping (18-19 oktober), Gävle konserthus (21-22 november), Norrköping (29-30 november) och Linköping (14-15 december). Men fler bokningar väntas bli offentliga.

”Let's Go Party After Dark” utsågs redan förra året till årets scenshow. Det är en mycket påkostad och spektakulär uppsättning med en större ensemble än någonsin tidigare i Lindarws långa historia.

Biljetterna till Gävle-showen släpps på onsdag i nästa vecka.

Mer läsning

Annons