Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en natt med Ben Stiller

/

Annons

Vad händer när alla utställningsföremålen på naturhistoriska museet i New York vaknar till liv – och är arga?! Det fick nattvakten Larry Dealy känna på i den mycket framgångsrika och actionfyllda äventyrskomedin ”Natt på Museet”.

Nu är Larry, som åter spelas av Ben Stiller, tillbaka i en uppföljare – med ännu fler historiska karaktärer och i betydligt större skala som utspelas i The Smithsonian. Det är det största och mest välbesökta museet i världen med 17 olika museum och 136 miljoner museiföremål...

”Tvåan” är den första filmen någonsin som fått spelas in inne i The Smithsonian Institution, ett komplex som egentligen består av nio olika museer och ett zoo. Hit har några av Larrys bästa vänner flyttats. De är utställda figurer ur historien gjorda av vax eller skapade i form av miniatyrer med ett gemensamt – de har alla blivit levande. Men detta känner nästan bara Larry till.

I rollerna, förutom Stiller, ses bland andra Owen Wilson, Amy Adams och Robin Williams. Visas med både engelskt och svenskt tal och har premiär även i Sandviken, fast på fredag.

Mer läsning

Annons