Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Let's Dance-turnén kommer till Gävle i höst

/
  • Juryn bestående av Cecilia Lazar, Ann Wilson och Tony Irving i det andra avsnittet av säsongens Let's Dance i TV4.

Gillar du "Let's dance" men vill se det på närmre håll?
I höst ger sig programmet ut på en turné och stannar till i Gävle 30 oktober.

Annons

I höst är Sverigepremiär för "Let’s Dance Live", en liveshow baserad på TV4:s underhållningsprogram "Let’s Dance".

"Let’s Dance Live" gästar till hösten Gavlerinken Arena i Gävle 30 oktober. Showen besöker även Karlstad, Leksand, Malmö, Linköping, Gävle, Göteborg, Jönköping, Stockholm, Luleå och Örnsköldsvik.

Sverigeturnén med den nya showen leds av programledaren för Let’s Dance, David Hellenius. Med honom följer också dansexperterna i juryn – Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar.

Cecilia Lazar är det senaste tillskottet i Let’s Dance-juryn och ett etablerat namn i dansvärlden. Hon är både högutbildad och erfaren danstränare, internationell dansdomare och driver även en anrik dansstudio i Göteborg.

– Det är samma saker som i tv-programmet men komprimerat. Jag ska vara domare i lilvesändning, det är vad man kan förvänta sig under sex veckor, säger Cecilia Lazar.

– Dansarna utvecklas mycket under tiden och vår uppgift är att bevaka vad det är.

Läs mer: Veera Kinnunen från Gävle tävlar i italienska Let's Dance

Hon är ny i juryn för i år. Cecilia Lazar har beskyllts för att vara för hård och negativ i programmet.

– Jag är inte hård, jag kommer med konkreta saker. I vanliga fall dömer jag mycket internationellt. Där är jag en omtyckt domare som är kunnig.

Hon är medveten om att det ska vara underhållande i tv men tycker inte att bedömningen skiljer sig mycket från "vanliga" danstävlingar.

– Alla har samma kriterier på sig och man tittar efter samma saker. I tävlingsdans ska det vara förfinat, men ingen är fullända. Det finns alltid utrymme till förbättring, säger Cecilia Lazar.

I "Let’s Dance Live" tävlar sju danspar om att bli kvällens vinnare. Vilka deltagare och dansare som medverkar utannonseras inom kort, men redan nu berättar produktionsbolaget att det blir par från både den pågående tv-säsongen och tidigare års omgångar.

– Jag tänkte på en gång "gud vad roligt det ska bli". Det som känns kul är direktkontakten med publiken. Det blir också mer spontanitet.

Mer läsning

Annons