Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carola sjöng för full hals i Furuvik

/

"Någon svag nyans av ljus nånstans" var det inte i Furuvik i lördags kväll. Det var mera påtagligt ljus på en stor stjärna som kommer lysa länge. Och där bortom Furuvik finns en evighet.

Annons

Carola är en av Sveriges största sångerskor, det är bara att kapitulera för det faktumet.

Efter att blivit tvungen att ställa in vårens konsert på Konserthuset i Gävle på grund av sjukdom så kom hon till slut till Furuviksparken lagom tills sommaren kom.

En mycket skön sommarkväll som fick familjerna att åka ut för att få höra Carola. Och de som valde att åka ut till Furuvik denna kväll fick garanterat stor valuta för pengarna. En show som byggde om hela scenen i Furuvik för kvällen. Det var barnfamiljernas kväll och publiksiffran landade på över 8000 personer.

Det bästa av mig del 2 heter sommarens turné och vi i Gävle missade ju del 1 men jag antar det är samma show i stort sett. Hennes stora hits levereras i rask takt.

Jag minns så väl när hon blev Carola med hela folket med sin Främling och en Bibi Jones som frågade henne vad det var för bok hon läste i pausen. Hennes svar då fick nog hela Sverige att stå still en kort sekund och efter det var hon aldrig mera en främling för oss i Sverige.

Carola är och kommer förbli en stor artist länge och säkert stå på scenen och leverera en ny version av det bästa av mig om några år. Det är fyra konserter kvar av hennes 22 konserter långa turné genom landet.

Mer läsning

Annons