Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Titti Schultz ska överleva whiskyutmaning på Skottland

Gävleprofilen Titti Schultz ska under tre dygn delta i en överlevnadstävling i Skottland organiserad av ett whiskyföretag.

Annons

Det är whiskydestilleriet Ardbeg som arrangerar överlevnadstävlingen "The Ultimate Ardbeg Ardventurer" (notera ordleken). På den skotska ön Islay ska ett gäng journalister, bloggare och Ardbeg-fantaster från hela världen klara av olika uppdrag. Tävlingen drog i gång under måndagen och pågår till och med torsdag 8 september.

Titti Schultz i mitten på plats i Skottland.

Radioprofilen Titti Schultz, även krönikör i Gefle Dagblad sade i ett pressmeddelande precis innan tävlingen skulle börja:– Jag räknar dagarna. Det ska bli spännande och det är en utmaning. Jag som inte ens gillar camping, men lockar någon mig med något som beskrivs som ett äventyr och en utmaning kan jag omöjligt säga nej. Nu längtar jag och det är fantastiskt att jag både har och får möjligheten att åka. Nu fokuserar jag på förberedelser, övar på att göra upp eld, slå upp tält och äta det skogen ger. Eller om jag ska vara allvarlig – jag fystränar med fokus på det här äventyret och går in mina vandringskängor.

Titti Schultz längst till vänster i bild på plats i Skottland.

Titti Schultz till höger i bild lyssnar på guidens utläggning om whisky.

Mer läsning

Annons