Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaffe och bandy hör ihop

/

Annons

Jag tycker att det är fel att stoppa portföljer och termosar med kaffe på bandy i Göransson Arena. Det är rätt att man inte får ha alkoholhaltiga drycker med sig in i ölburkar och glasflaskor. Men när man inte ens får ta med sig eget kaffe eller choklad i termos, då har det gått för långt!

Inte heller en flaska vanligt vatten eller läsk får tas med in, det är löjligt! De skyller på att det är säkerhetskraven för en inomhusarena de har följt.

Då kan jag berätta att på Läkerol Arena får man ta en termos med sig in. Lika när man har varit på bandy i Edsbyn och Västerås, som också har en hall, där har de inte sagt något. På bandyfinalen i Uppsala stoppar de ölburkar och glasflaskor men en termos med kaffe fick man ta med sig in. Så borde det också vara i Sandviken i nya arenan.

Konceptet här var att stoppa alla drycker för att gynna försäljningen i kioskerna. Det retar man sig på! Det var inte av säkerhetsskäl som termosar var förbjudna. Men jag är själv inte förvånad.

Jag tycker att vakterna kan öppna termosarna och lukta var det är i dem på Göransson Arena. Så gjorde de på finalen i Uppsala.

Jag är en bandyintresserad person som har sett nästan alla Saiks matcher de här sista åren. Men i år är risken stor att jag inte kommer att gå på så många matcher när man inte får ta med sig sitt eget kaffe in. Jag tror säkert att Saik kommer att förlora publik när de portar portföljer.

Under World Cup man kunde man gå in och ut flera gånger. Hade man köpt en dricka inne i arenan och gick ut fick man inte ta in den igen som man hade köpt där inne. Det är sjukt.

Kaffe i termos och bandy hör ihop!

David Wiklund

trogen bandyvän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons